Очаквах да има повече проблеми около съставянето на , посочи

...
Очаквах да има повече проблеми около съставянето на , посочи
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова: За служебен министър в кабинета Главчев с мен не е говорено

Очаквах да има повече проблеми към съставянето на, уточни Румяна Бъчварова , социолог и някогашен вътрешен министър по време на кабинета на ГЕРБ, пред NOVA през днешния ден.

По мотив служебния кабинет на Главчев с мен не е говорено. Не чаках да си чуя името, не се и изненадах доста. Защото аз съм работила доста дълго от страната на ГЕРБ, само че и с хора, които са от ПП-ДБ. Считам себе си като човек, който е мост сред едната и другата страна, безапелационна е тя, като добави, че явно е имало някакво разиграване на позиции.

За акцията в Агенция " Митници ", по време на която, Бъчварова счита, че  е обвързано с политическата рецесия в страната.

Не знаем с това обвиняване до каква степен ще се стигне и какви са доказателствата. Такова обвиняване досега не е имало, по тази причина е толкоз фрапантно. Битката става много яростна. Не се губи време, с цел да се натрупат обвинявания и да се наслагват негативи, показва социологът.

Въпреки това Румяна Бъчварова също изяви очаквания за нов водач, който да отговори на обстановката.

За изказванието на, че се опасява и е репресиран , тя разяснява: " Това е един от белезите на превзетата страна. " По нейни думи, щом ограничения не са подхванати, макар обвиняванията против него, то обвиняванията или не са правилни, или прокуратурата и другите органи не си правят работата.

Румяна Бъчварова изрази очаквания идната акция за избори да не е толкоз " кална ", тъй като по нейни думи завоят елементарно се взема, по-трудно се излиза от тази стилистика, в която си се потопил и, пробвайки се да дискредитираш съперника, оцапваш и себе си.
 Николай Денков се закани да не сяда с Пеевски на една маса след изборите
Николай Денков се закани да не сяда с Пеевски на една маса след изборите

ГЕРБ е под мощното въздействие на Пеевски, уверен е той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР