Очаква се затваряне на летищата, пристанищата, железопътните гари и автогарите

...
Очаква се затваряне на летищата, пристанищата, железопътните гари и автогарите
Коментари Харесай

Заради стачка се очаква отмяна на полети от и до Тунис

Очаква се затваряне на летищата, пристанищата, железопътните гари и автогарите в Тунис , както и анулация на полети от и до страната поради обща стачка в транспортния бранш на 25 и 26 януари , оповестяват от Ситуационния център на Министерството на външните работи ( Министерство на външните работи ) на интернет страницата на ведомството.

Провеждането на стачката е доказано от Федерацията по превоз към Съюза на синдикатите UGTT в Тунис , след несполучливи договаряния с държавното управление. Протестите ще обзет сухопътния, въздушния и морския превоз.

При потребност от подпомагане българските жители в Тунизийската република могат да се обръщат към българското дипломатическо посланичество в Тунис на телефонен номер: +216 71 798 962, както и на мобилен телефонен номер за неотложни случаи в извънработно време: + 216 55 813 135. Сигнали може да се подават и на имейл адреса на посолството: [email protected] 

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected], напомнят от Министерство на външните работи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР