Очаква се всички седящи места, които са 1,037, ще бъдат

...
Очаква се всички седящи места, които са 1,037, ще бъдат
Коментари Харесай

Пълна зала очаква състезателите по Таекуон-До ITF за предстоящия Bulgaria Open

Очаква се всички седящи места, които са 1,037, ще бъдат заети от спортисти и почитатели на Таекуон-До ITF по време на Bulgaria Open 2018, който стартира на следващия ден в Пловдив.

Надпреварата ще се организира в спортната зала на университета " Паисий Хилендарски " и ще вземат участие над 700 състезатели от Румъния, Гърция, Молдова, Естония, Чехия, Сърбия, Словения, Македония, Хърватия, Австрия, Уелс, Англия и Украйна. Българското присъединяване ще бъде от близо 300 таекуондисти от 21 национални клуба. Състезателите ще бъдат разграничени по възрастови групи в двата пола от юноши и девойки до мъже и дами, като представянето им ще бъде в дисциплините - спаринг и форма. Почти всички тимове от чужбина към този момент дойдоха, като довечера е формалния кантар и техническата конференция.

 Проблемите сред Джошуа и Уайлдър отварят опция за пердах на британеца с Кубрат Пулев
Проблемите сред Джошуа и Уайлдър отварят опция за пердах на британеца с Кубрат Пулев

Еди Хърн мисли за три мача на неговия подопечен през 2019 година

" Всичко върви по проект. Имаме тимове, които към този момент кацнаха на Летище Пловдив и такива, които идват от софийския аеропорт. В столицата сме създали стройна организация и ги посрещаме от двата терминала. Извозваме ги до Пловдив с рейсове,няма проблеми. Във всеки хотел има доброволци обезпечени от федерацията и на всеки отбор по двама души, които се грижат за програмата, храната, превоза и всичко належащо.

За първи път Bulgaria Open ще се организира на шест татамита (дожанг), като на всички към този момент е направена техническа проба за електронната система на съдиите, които ще наблюдават срещите. Интересът е голям. Над 700 състезатели във всички възрастови групи ще вземат участие.

" Сигурен съм, че представителите на българските тимове ще дадат най-хубавото от себе си. Все отново носят достойнството на Родината и осъзнават отговорността ", показа вицепрезидентът на БФТаекуон-До ITF Костадин Димитров.

Турнирът стартира в съботния ден от 09:00 часа до вечерта и ще завърши в неделя с награждаването на призьорите от Bulgaria Open 2018.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР