Очаква се в следващите дни до края на януарския трансферен

...
Очаква се в следващите дни до края на януарския трансферен
Коментари Харесай

Втори италиански тим пожела млад страж на Левски

Очаква се в идващите дни до края на януарския трансферен прозорец Болоня да направи сериозен опит да притегли вратаря на Левски - Иван Андонов. 17-годишният гений от школата на "сините " е един от набелязаните от водения от Синиша Михайлович италиански отбор.

Сега в борбата за надарения вратар се включва и Фиорентина. "Виолетовите " също са харесали изявите на стража и желаят да го привлекат.

"Болоня харесва 17-годишния българин Иван Андонов, който е благосъстоятелност на Левски. Има доста имена в послание, като в този момент следва управлението на клуба да провежда договарянията по допустимо най-хубавия метод ", пишат в Италия.

Според информацията от Болоня ще създадат опит да си обезпечат услугите на Андонов още до края на месеца.

Юношата на сините, който е роден през 2003 година, подписа професионален контракт с Левски при започване на предходната година със период до 31 декември 2022 година.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР