Очаква се Sony PlayStation 5 и Xbox 2 да се

...
Очаква се Sony PlayStation 5 и Xbox 2 да се
Коментари Харесай

Краят на конзолите е вече тук


Очаква се Sony PlayStation 5 и Xbox 2 да се появят още следващата година, само че е доста допустимо никой да няма потребност от тях.

Microsoft и Sony дават обещание неповторима графика и невиждана досега продуктивност за конзолите, които най-вероятно ще са последните по рода си.
 Кога да чакаме PlayStation 5
Кога да чакаме PlayStation 5

Чакането ще продължи

Тази седмица Кристиано Амон - президентът на Qualcomm (компания, която доставя Apple и други огромни имена с най-новите чипове на пазара), разкри, че ерата на конзолите е в самия си край.

По време на конференция, където се разискваха новостите към изкуствения разсъдък и навлизащата 5G технология, Амон заяви, че сме на прага на бъдещето на игрите, в което клауд платформите бързо и безкомпромисно ще завладяват пазара на конзолите.

Амон даде образец с Гугъл Stadia и съобщи, че напълно скоро никой няма да има потребност от обемистите кутии на Xbox и PlayStation, защото игрите ще бъдат стриймвани от мощните сървъри на Гугъл и други платформи.
 Гугъл Stadia - новата стрийминг платформа за игри
Гугъл трансформира играта

Можем да играем най-различни игри непосредствено от смарт телефона си

В този ред на мисли, мнозина към този момент спекулират какво ще съставляват идващите конзоли на Microsoft и Sony, които надали ще се откажат от бизнеса без борба.

Тъй като стриймването ще ни разрешава да играем тежки игри на остарелия си преносим компютър или телефон, Xbox и PlayStation няма да могат да ни примамят с обещанията си за висока продуктивност, а ще би трябвало да предложат нещо друго.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР