Очаква се OnePlus да пусне своя флагман от следващо поколение

...
Очаква се OnePlus да пусне своя флагман от следващо поколение
Коментари Харесай

Изтекли рендери на OnePlus 12 разкриват леки промени в дизайна и перископна камера

Очаква се OnePlus да пусне своя флагман от последващо потомство OnePlus 12 през декември. Той ще бъде правоприемник на OnePlus 11.

Въпреки че към момента ни разделят няколко месеца от формалното показване, се появява от ден на ден информация за идния смарт телефон. Сега се появиха изтекли рендери на OnePlus 12, споделени от типстъра Стив Хеммерстофър (известен още като onleaks).

Изтеклите рендери ни дават взор върху OnePlus 12 от всички ъгли. Изглежда, че смарт телефонът ще резервира същия дизайн като предшественика си, като се изключи дребни промени.

Устройството има моден дизайн със slide alert и бутон за зареждане, ситуирани от дясната страна, а бутоните за контролиране на силата на звука са в левия край. Смартфонът е в черен цвят.

Отпред OnePlus 12 има тънки рамки към екрана. Селфи камерата е ситуирана в центъра на екрана спрямо горната лява позиция на предходните флагмани от OnePlus. В долния завършек на устройството има високоговорител и USB-C порт.

На гърба OnePlus 12 разполага със същия модул на камерата с лъскаво покритие. В горната част има два датчика и една перископна камера изпод.

Според минали лийкове и клюки, OnePlus 12 ще бъде оборудван със Snapdragon 8 Gen 2 и ще поддържа 150W кабелно и 50W безжично зареждане. Предполага се, че ще разполага с 6,7-инчов QHD+ OLED екран със 120Hz периодичност на освежаване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР