Очаква се на срещата да се обсъжда военната помощ на

...
Очаква се на срещата да се обсъжда военната помощ на
Коментари Харесай

Кремъл ще следи внимателно срещата между Джо Байдън и Володимир Зеленски

Очаква се на срещата да се разисква военната помощ на Съединени американски щати за Украйна, която е блокирана в американския Конгрес.

Песков съобщи, че всякаква нова американска помощ за Киев би била " крушение ". " Десетките милиарди долари, инжектирани в Украйна, не ѝ помогнаха да успее на бойното поле. И спомагателните десетки милиарди долари, които Украйна желае да ѝ се инжектират, ще бъдат обречени на същото крушение ", акцентира представителят на Кремъл.

Песков добави, че всякаква интервенция на непознати страни в тази ситуация с Алексей Навални е неприемлива. По-рано Вашингтон изрази угриженост от обстоятелството, че околните на хвърления в пандиза опозиционен водач от една седмица не са получавали вести от него. " Става дума за пандизчия, приет за отговорен и излежаващ наложеното му наказване ", акцентира представителят.

Някои по света поддържат дейностите на Путин, някои - не, само че това не е най-важното. Най-важното е, че той се употребява с поддръжката на огромното болшинство от хората в Русия, това е значимо за президента и на това се опира силата му, съобщи Песков, представен от ТАСС.

Москва желае да развива връзките си с Буенос Айрес на основа на общите им ползи и не вижда проблем във връзките на Аржентина и други страни, доколкото това не вреди на съветските ползи, акцентира още представителят, разяснявайки изказванията на новия президент на Аржентина Хавиер Милей. Още преди изборите " се чуваха спорни изказвания от Буенос Айрес ", в този момент те се поправят, счита Песков. " Смятаме, че Аржентина може да развива своите връзки с други, трети страни, това е суверенна страна, това е нейно суверенно право - до тогава, до момента в който това не вреди директно на нашите ползи ", акцентира представителят на Кремъл.

Докато бойните дейности не престават в зоната на спора сред Израел и " Хамас ", е на процедура невероятно да се оказва помощ на мирното население, с цел да се окаже помощ на палестинците са нужни съществени стъпки, добави Песков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР