Очаква се днес ГЕРБ да постави началото на национално съвещание,

...
Очаква се днес ГЕРБ да постави началото на национално съвещание,
Коментари Харесай

Ще започне ли днес национално съвещание на ГЕРБ?

Очаква се през днешния ден ГЕРБ да сложи началото на национално заседание, на което да се реши дали да продължи поддръжката за държавното управление. До нощес нямаше обществено оповестени детайлности къде и по какъв начин ще се организира тази колекция. Което значи, че може и да не стартира на 8 ноември, сряда.

Национален конгрес няколко пъти бе анонсиран по време на локалните избори от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Той настоя за съдружно съглашение с водещи цели, с цел да се подсигурява по-стабилното бъдеще на ръководещата „ сглобка “, напомня БНР.

Борисов даде поръчка за осъществяване на тридневно национално заседание, на което да разиска, дружно с представителите на Изпълнителната комисия, новоизбраните кметове и общински съветници, народните представители и партийни координатори в страната, какво да е бъдещото държание на ГЕРБ след провелите се локални избори:

" В сряда ще създадем едно национално заседание за два-три дни и там ще преценяме имаме ли потребност с хора, които плашат личните си министри и по този начин нататък да бъдем и да носим дружно отговорност. "

Борисов упрекна ПП-ДБ, че взели участие в безпринципни обединения по места против претендентите на ГЕРБ - с " Възраждане " и Българска социалистическа партия, и даде ясно да се разбере, че така наречен сглобка в този тип няма по какъв начин да продължи да съществува:

" Някаква такава пошла връзка сега ръководи страната - наречена сглобка. Или се прави една коалиция с проект, стратегия, време, място - или това е мъка ".

Под въпрос остава и дали народните представители на ГЕРБ-СДС ще влязат през днешния ден в пленарната зала.

" Би трябвало в сряда да са в Народното събрание. Ще им гледаме сеира занапред. Знам къде са им приятелите, в кои партии са. Нека да го вършат, аз не виждам смисъл да се срещам повече с тях ", добави Борисов по адрес на " приятелите ".

Последното огромно национално заседание на ГЕРБ, с изключение на работното при започване на годината, беше в далечната 2014 година, когато като партия победител на избори трябваше да реши бъдещата настройка за сформиране на съдружно държавно управление.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР