Очаква се Джерард Бътлър да пристигне в България за снимките

...
Очаква се Джерард Бътлър да пристигне в България за снимките
Коментари Харесай

Българки, чакам ви“: Джерард Бътлър отново в София

Очаква се Джерард Бътлър да дойде в България за фотосите на нов филм.

Това ще бъде ново заглавие от поредицата „ Код “ – “Night Has Fallen” , която идва след присъединяване на артиста в „ Код: Олимп “, „ Код: Лондон “ и „ Код: Ангелът “.
 Джерард Бътлър през годините  Джерард Бътлър през годините  Джерард Бътлър през годините  Джерард Бътлър през годините
От студията на „ Ню Бояна “ удостоверяват новината, а редица медии оповестяват и за обръщението на артиста към женската половина в България . Според изказванията „ в изявление с задграничната преса “ 51-годишният шотландец е споделил :

„ Българки, самичък съм! Чакам ви. “

Не че не ни се желае да го имаме вяра, само че ние, българките, не се лъжем току-така…имаме потребност да забележим цялото изявление и узнаем коя е медията, с цел да сме сигурни в тези думи! Ако мислим не като редактори обаче, би трябвало да отбележим, че Бътлър нееднократно е забелязван по столичните улици и заведения, тъй че той надали има желание да страни от нашенките .

От напомнят, че артистът последно се раздели с Морган Браун - интериорен дизайнер и вложител на недвижими парцели, с която имаха 7-годишна връзка . Наскоро Бътлър е бил видян с мистериозна жена, а единствено няколко дни по-късно се озовава в Мексико на отмора с друга.

Ако решим да имаме вяра на думите му към дамите у нас, то можем и да се надяваме, че откакто към този момент осинови куче от България, артистът може да си тръгне и с нова любов…и за предпочитане, тя да бъде за дълго . Момичета, вие сте!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР