Очаква се Барселона да привлече поне двама играчи през предстоящия

...
Очаква се Барселона да привлече поне двама играчи през предстоящия
Коментари Харесай

Барселона с дълъг списък от защитници за лятото

Очаква се Барселона да притегли най-малко двама играчи през идния летен трансферен прозорец, откакто Андреас Кристенсен и Франк Кесие може да смятат за сигурни нови попълнения. И двамата ще дойдат на " Камп Ноу " като свободни сътрудници, откакто няма да възобновят договорите си надлежно с Челси и Милан.

Наставникът на " каталунците " Шави Ернандес обаче ще търси още един централен бранител през лятото, като Жул Кунде се обрисува като една от най-основните цели. " Mundo Deportivo " твърди, че Барселона следи не по-малко от петима централни бранители преди отварянето на летния трансферен прозорец.

Списъкът се оглавява от Кунде, само че " каталунците " също наблюдават още един централен бранител от Ла Лига - Пау Торес от Виляреал. Останалите трима споменавани са Аймерик Лапорт от Манчестър Сити, Матайс де Лихт от Ювентус и Мохамед Салису от Саутхемптън. Испанското издание обаче допуска, че Барса може да мъчно да финансира трансфер на някой от гореспоменатите бранители, защото те се считат за прекомерно скъпи.
 Барселона демонстрира интерес към Садио Мане
Барселона демонстрира интерес към Садио Мане

Сенегалецът е влезнал в полезрението на каталунците

Пау Торес, да вземем за пример, може елементарно да коства към 60 милиона евро, откакто показва страхотна форма за Виляреал през последните няколко години. Междувременно Кунде е оценен на към 75 милиона евро, защото Севиля го счита за един от най-хубавите бранители в цяла Европа. Очаква се Де Лихт да има сходна цена, защото той е считан за най-хубавия млад централен бранител в света.

Единствено се счита, че Лапорт може да излезе относително по-евтино, въпреки че " жителите " въпреки всичко ще се стремят да си върнат по-голямата част от тези 60 милиона евро, които похарчиха за него през 2018 година.

Салису може да се окаже най-евтиният вид в този лист. Ганайският национал също показва брилянтна форма, откогато се причисли към Саутхемптън за 10 милиона евро, само че може да се чака, че " светците " ще изискат най-малко 35 милиона евро за услугите на своя скъп бранител.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР