Очаква ни мощно и вълшебно Новолуние, което най-после ще постави

...
Очаква ни мощно и вълшебно Новолуние, което най-после ще постави
Коментари Харесай

Eнергийното Новолуние на 24 ноември – време за успех и смели желания

Очаква ни мощно и вълшебно Новолуние, което най-сетне ще сложи началото на удобен интервал, ще даде колосално количество позитивна сила и ще отстрани от космоса цялата тежест и отмалялост, която ни е налегнала през последните няколко месеца.

То не бяха Ретрограден Меркурий, поредност от затъмнения, по-късно РЕтрограден Марс ни тестваше, по-късно пък нещо друго…

От 24 ноември цялата тази интензивност и отрицателни въздействия дефинитивно ще спрат и ще навлезем в удобен интервал, наслаждавайки се на растежа на Луната, нейната енергийна поддръжка и хармонично съдействие с великодушния Юпитер, мъдрия Нептун и магическия Плутон.

Новолунието ще настъпи на 24 ноември. Влиянието на намаляващата луна към този момент е почнало. Енергията пада.

Време е цялото внимание да бъде единствено върху вас и върху вашите мисли. Те би трябвало да бъдат допустимо най-хубави и градивни.

В допълнение към почистването на почистването на четирите стени към нас, е редно да обръщаме особено внимание на менталното разчистване.

Изчистваме всички отрицателни мисли, страхове, неустановеност и минали неточности от главата, като че ли ги изтриваме посредством форматиране на диска. Оставяме единствено това, което е потребно, нужно, положително и не носи негативизъм в мислите ни.

За тези, на които им е мъчно да създадат това душевен, работим с хартия, а по-късно изгаряме листа.

Препоръчително е да почиствате пространството с огън от свещи през всички дни преди Новолунието. Не ги жалете. Те са основани, с цел да ни оказват помощ да възстановим хармонията и да донесем добра сила. Купете най-красивите и най-различни, дайте им опция да покажат своята магия във вашето пространство.

Най-добре за пречистване около това новолуние е да употребявате свещи с топъл цвят: бяло, бежово, розово, лавандула.

Това е последното новолуние за есенния сезон на 2022 година Важно е да благодарим за всичко, което преживяхме през есента: за открития, мисли, уроци и прекарвания. Спомнете си всички хубави моменти и се усмихнете!

Благодарете от цялата си душа!

Тъй като въздействието на Новолунието продължава три дни след пика, от 24 ноември до 26 ноември поддържаме стойката си права, следим диетата си, не пием алкохол, не ядем мазни храни, направляваме страстите и възприятията си, не се поддаваме на провокации извън. И непрекъснато мислим единствено за положителното, приказваме въображаемо и записваме на хартия най-смелите фантазии.

Сега е в действителност вълшебно време. Планетите от дълго време не са се събирали в толкоз добър кръг. Това благоволение би трябвало да се употребява.

Луната ще изгрее мощно. И всичко, което посадим около Новолунието, ще порасне. И в този момент ще пораства освен за лунния цикъл, само че и за доста месеци напред, подсещам ви. Светът се трансформира и ние би трябвало да сме в крайник с новите правила и трендове.

Бъдете смели в желанията и фантазиите си. Забранено е да не мечтаете. Затова напишете на лист даже тези си стремежи, които се страхувате да изречете на глас. Пишете доста, даже хиляди стремежи! Нека бъдат. Все отново са ви в главата. Така че дано Вселената и великодушният Юпитер ги видят. Чудесата са склонни да се случват!

Пишете в настоящо време без частицата НЕ. Пишете каквото ви е в главата. Извадете всичките си секрети и съкровенимечти.

Поставяме лист с стремежи, магическа вода и отворен портфейл (в него би трябвало да има пари) в нощта на 24 ноември на прозореца. Сутрин пием водаа и дружно с глътките изричаме въображаемо най-съкровеното и главно предпочитание в настоящо време, като че ли то към този момент се извършва.

Пазим портфейла и листчето до вечерта. Може и до идната заран.

Периодично изваждайте листа с стремежи и го четете като одобрение. Важно е.

Не се опасявайте да имате шанс в този момент, най-малко душевен и на равнище думи. Това не е мъчно. Основното нещо е да хвърлите повече въдици на всички места под формата на вашите стремежи.

И не пропускайте инцидентно преплувалата „ златна рибка “. Помним, че най-хубавата подготовка за чудеса е цялостната неопитност.

Изучавайте и наблюдавайте всичко, което се случва през този интервал с интерес и експертен взор към бъдещето.

Предстои превъзходен лунен месец в обятията на ориста, позитивната сила и опциите. Напред!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР