Обявяват конкурс за нов шеф на Диагностично-консултативен център I във

...
Обявяват конкурс за нов шеф на Диагностично-консултативен център I във
Коментари Харесай

Търсят нов шеф на ДКЦ-1 във Враца

Обявяват конкурс за нов началник на „ Диагностично-консултативен център I ” във Враца, научи организация BulNews. Причината е, че 3-годишният мандат на досегашния властник доктор Петьо Вълчев изтича. На идната сесия идната седмица Общинският съвет във Враца ще открие процедура по осъществяване на конкурс избор на нов шеф.
Кандидатите да оглавят ДКЦ-1 би трябвало да имат образователно-квалификационна степен „ магистър ” по медицина, дентална медицина, или стопанска система и ръководство с подготовка по здравен мениджмънт. Изискват се и минимум пет години трудов стаж като доктор или икономист и 3 години управнически опит. 
„ Кандидатите би трябвало да не са осъждани на отнемане от независимост за умишлени закононарушения от общ темперамент, в случай че са оправдани, да не са лишени по съответния ред от правото да упражняват комерсиална активност и материално-отчетническа служба, да имат добра известност и честност “ - се показва в докладната на общинския съвет.
Мераклиите да оглавят центъра би трябвало да показват стратегия за развиването и активността му за тригодишен интервал. След това тя ще бъде разисквана на събеседването с позволените до този стадий претенденти. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР