Конкурс за детска рисунка Красотата на природата“ обявява Регионалната инспекция

...
Конкурс за детска рисунка Красотата на природата“ обявява Регионалната инспекция
Коментари Харесай

Екоинспекцията в Монтана обявява конкурс за детска рисунка „Красотата на природата“

Конкурс за детска рисунка „ Красотата на природата “ афишира Регионалната ревизия по околната среда и водите в Монтана.
Надпреварата се провежда по отношение на отбелязването на Европейския ден на Натура 2000. Целта е разпространение на биологичното многообразие в България, обвързвано с създаване на екологична мрежа Натура 2000, включваща предпазени зони с висока природозащитна значителност.
В състезанието могат да се включат деца и възпитаници сред пет и 16 години от област Монтана и област Видин. Използваните материали и техника са по желание, без ограничаване - пастели, цветни моливи, акварел и други Минималният позволен формат за творбите е А4. Участниците могат да изпращат своите рисунки по пощата на адрес гр. Монтана 3400, ул. " Юлиус Ирасек " 4, ПК 55, етаж 3, Регионална инспекция за опазване на околната среда – Монтана. Крайният период е 03 юни в това число. Експертно жури ще прегледа и оцени творбите, а резултатите ще бъдат оповестени на 10 юни. В състезанието ще има три възрастови групи. Победителите от всяка от тях ще бъдат отличени и ще получат грамоти и предметни награди.
Това креативно съревнование основава условия за развлечение на децата и младежите, участващи в него, както и дава опция за изява на креативен метод към наблюденията им в природата, прибавиха от Регионална инспекция за опазване на околната среда Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР