Обявиха грипна ваканция в община Хисаря. Това съобщиха от РУО

...
Обявиха грипна ваканция в община Хисаря. Това съобщиха от РУО
Коментари Харесай

Грипът настъпва в България, община Хисаря първа пусна учениците във ваканция

Обявиха грипна почивка в община Хисаря. Това оповестиха от РУО – Пловдив. Според формалната заповед на кмета на града инж. Пенка Ганева всички образователни заведения на територията на Хисаря би трябвало да прекратят образователните занятия за интервала от 15 до 20 януари, заяви " Блиц ".

Получено е писмо от Регионалната здравна ревизия, с което се предлага стартирането на децата във почивка поради високия брой болни от грип. Грипна почивка е оповестена и за децата от детска градина " Мечо Пух ". Това потвърдиха от инспектората по обучение в Пловдив. Грипната почивка е поради високия брой болни деца от грип.  От началото на годината са регистрирани епидемиологични гърмежи от вирусен хепатит вид А в областите Бургас, Стара Загора и Кюстендил, сочат данни на Министерство на здравеопазването. Два случая на свински грип са регистрирани в Смолянско. Положителните резултати за болестта са на мъж и жена от региона на с. Борино и Девин. При тях е регистрирано  наличието на грипен вирус H1N1.  
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР