Обяви за евтини яйца заляха интернет порталите за продажби непосредствено

...
Обяви за евтини яйца заляха интернет порталите за продажби непосредствено
Коментари Харесай

Евтини яйца след Великден: Цяла кора за 10 лева

Обяви за евтини яйца заляха интернет порталите за продажби директно след Великден.

Стопани, отглеждащи свободни кокошки, са пуснали броя по 35 до 50 ст.

Най-евтиното предложение е от консуматор от Монтана, който продава цяла кора от 30 яйца за 10 лв.. Това прави по 33 ст. за численост.

Сравнение

За съпоставяне в комерсиалната мрежа междинната цена на яйце размер М е 53 стотинки.

Най-високата цена в нета е за яйца по 50 ст., което още веднъж е под цената им по магазините. Стопаните популяризират стоката си, обяснявайки, че яйцата са от свободно гледани кокошки и за доказателство дават и фотография на пернатите.

Цената на агнето за Гергьовден пък е 10-12 лв. за кг живо тегло, колкото беше и за Великден. Ферми са пуснали нови разгласи, с които популяризират стоката си. Един от стопаните изяснява, че до последно агнетата не се отбиват, а сучат от майките си до тяхното пласиране, тъй като това прави месото по-хубаво, предава Телеграф.

Кожи

В порталите за разгласи се появиха от предложения за продажба на естествени агнешки кожи, които вървят по 35 лв. броя. Хората, които си купуват агне живо тегло от плантация, имат право да си вземат и кожата на одраното животно, само че постоянно не го вършат. Така руното на агнетата остава при стопаните, които изкарват някой спомагателен лев, продавайки го в интернет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР