Обявеният кабинет на Николай Габровски, който видяхме сега, само доказва,

...
Обявеният кабинет на Николай Габровски, който видяхме сега, само доказва,
Коментари Харесай

Гюров за кабинета Габровски: Кадри на Тройната коалиция, на ГЕРБ, на ДПС и на президента Радев


Обявеният кабинет на Николай Габровски, който видяхме в този момент, единствено потвърждава, че това предложение за експертност в държавното управление е единствено един смокинов лист на към този момент контрактувани скрити обединения. Това сподели пред БНР ръководителят на ПГ на " " Андрей Гюров и удостовери позицията на Политическа партия да не поддържа кабинет, основан с мандата на ГЕРБ-СДС.

Както се вижда от огромна част от имената на специалистите, те не са самостоятелни, а са от банките за фрагменти на Тройната коалиция, на ГЕРБ, на Движение за права и свободи и на президента Радев. Вече доста ясно виждаме, че има един доста явен, издигнат мост, сред Банкя и президентството. И той към този момент не е единствено издигнат, а и добре скрепен. Имената в кабинета " Габровски " са от банките на модела, който ние като партия дойдохме да разградим. И не тъй като имаме срещу самите партии ГЕРБ и Движение за права и свободи, а тъй като желаеме българите да имат вяра, че за България име едно по-добро бъдеще и с цел да можем да го реализираме, би трябвало да променим този модел, коментира Гюров.

Той напомни, че в предишното такива експертните кабинети са се проваляли тъкмо по линия на независимостта им. 

" Моделът, по който е формирано това държавно управление, и хората, които са в него, не предвещават сполучлив мандат. Ние от " "  ще бъдем единни в гласа срещу тази структура на кабинета " Габровски ", доабви той.

Според ръководителя на ПГ на Политическа партия така наречен игра с кворума не е работещ вид за лъчение на държавно управление: 

" Ако този кабинет е толкоз експертен и самостоятелен, с цел да може да събере поддръжка, не виждам причина това да става през процедурни хватки ", уточни още Гюров. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР