Обявен за общодържавно издирване 45-годишен жител на силистренското село Калипетрово

...
Обявен за общодържавно издирване 45-годишен жител на силистренското село Калипетрово
Коментари Харесай

Задържаха мъж след полицейска гонка в Шумен

Обявен за общодържавно търсене 45-годишен гражданин на силистренското село Калипетрово е арестуван в полицейското ръководство в Шумен, след гонене с патрулен автомобил, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

Снощи на ул. " Индустриална " в града патрулен екип, който работил по обезпечаване на сигурността на придвижването подал сигнал за прекъсване със стоп палка на лидер на лек автомобил " Фолксваген Пасат " с добричка регистрация, само че той не спрял. Полицейските чиновник го последвали със служебния си автомобил.

При опит да избяга лидерът изгубил надзор над ръководената от него лека кола се блъснал в крайпътна равнища. Изяснено било, че той е недееспособен и ръководи в едногодишен период на наложено административно наказване за шофиране без брошура. Автомобилът му пък не бил регистриран по надлежния ред, нямал и наложителна застраховка " Гражданска отговорност ". Мъжът отказал да бъде тестван за алкохол, наркотични субстанции и аналози.

Образувано е бързо произвеждане за осъществено закононарушение по член 343 " В " алинея 2 от Наказателен кодекс. Установено е още, че арестуваният е разгласен за общодържавно търсене за привличане като обвинен. Той е престъпно проявен, осъждан е за голям брой обири.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР