Обясни, защо управляващите търсят конфликт с президента Аз съм свързан

...
Обясни, защо управляващите търсят конфликт с президента Аз съм свързан
Коментари Харесай

Стефан Янев се разграничи от движение „Трети март“

Обясни, за какво ръководещите търсят спор с президента
" Аз съм обвързван с подготовката, построяването и растежа на " Български напредък ". Нямам нищо общо с придвижване " Трети март ". Това съобщи някогашният длъжностен кабинет и настоя водач на " Български напредък " Стефан Янев пред Българска национална телевизия.

Според Стефан Янев президентът Румен Радев се оправя доста добре със сегашната си роля и " не бих споделил, че президентът е съпротива ". Не Румен Радев, а актуалното ръководещо болшинство търси спор с президента Румен Радев, тъй като не са си изпълнили задачите - нямат величествен триумф нито по тематиката Шенген, нито по тематиката за Еврозоната, нито по осъществяването на Плана за възобновяване и резистентност. Единствената цел, която реализираха е президентът Радев да не е на власт, уточни Янев.

Той не счита, че е съществено да се твърди, че нападките от страна на Движение за права и свободи към президентската институция дават " поле на изява " и на едната, и на другата страна, защото действително жителите се интересуват от сметките, приходите и сигурността, а не от политическите злободневни изказвания.

Янев не отговор на въпрос дали президентството се трансформира в тъмна институция с кеш, само че съобщи, че до момента в който е бил като част от екипа на президента, там такива неща не е видял и не е чувал.

Той добави, че като длъжностен министър-председател е парирал опитите за въздействие и битка за постове.

За идната промяна в регулаторните органи, Стефан Янев се надява службите и регулаторите да работят в полза на страната и не се интересува тъкмо кой ще ги оглави.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР