Обвиненията за шпионаж в полза на Русия са абсурдни и

...
Обвиненията за шпионаж в полза на Русия са абсурдни и
Коментари Харесай

Радев: Обвиненията в шпионаж са абсурдни и нелепи

Обвиненията за шпионаж в интерес на Русия са неуместни и нелепи, здравият разсъдък напуща българското политическо пространство, изключително ръководещите. Това сподели пред публицисти в Пловдив президентът Румен Радев, който участваше в откриването на нов португалски план в Северната промишлена зона в града под тепетата. 

" Това е извънредно тежко обвиняване. Очаквам от следствието да показа неоспорими обстоятелства. В противоположен случай ще остане подозрението, че български институции са използвани в режисиран вътрешнополитически сюжет ", сподели президентът.

" Очаквам в действителност безапелационни доказателства, че българската външна политика не се е трансформирала в пленник на вътрешнопартийни ползи и обслужваща ползите на ръководещите “, продължи Радев, съгласно който " тезата за шпионаж в интерес на Русия е толкоз неуместна и нелепа, че човек дори и не може да я разяснява. "

" Но аз съм определен с гласовете на 2 милиона българи и сходни изказвания и клевети са засегнатост най-много към всички тези хора. Мисля, че безсилието на ръководещите да се оправят с тежките проблеми в страната и цялостният неуспех на държавното управление в стратегически за европейското ни развиване цели се изражда в паническо търсене на зложелател по този начин, че хората да се опълчват непрестанно един на различен и да не могат да се обединят в търсене на отговорност за проблемите и неуспехите през днешния ден “, изрече се още Радев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР