Обвиненията към служебния кабинет са кухи опорни точки, заяви в

...
Обвиненията към служебния кабинет са кухи опорни точки, заяви в
Коментари Харесай

Министър Александър Пулев: Обвиненията към служебия кабинет са кухи опорни точки

Обвиненията към служебния кабинет са кухи опорни точки, съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " министърът на нововъведенията и растежа Александър Пулев.

" Чух квалификации, свързани с работата на служебния кабинет. Чух, че аз и сътрудниците министри сме проводници на непознати ползи, че спъваме по някакъв метод европейската интеграция на нашата страна. Бих споделил, че това са едни кухи опорни точки ", уточни той.

Пулев отхвърли всички тези обвинявания като уточни, че той е получил образованието си в Съединени американски щати и Оксфорд, работил е в мултинационални компании. На базата на неговия опит президентът му е дал своя вот доверие да работи за хората и за България дружно с сътрудниците му.

Той посочи достижения на служебното държавно управление по време на 10-месечното ръководство, като стартирането на интерконектора, премахването на комисионните за газа.

На обвиняванията, че спъват европейската интеграция, той отговори с образец с Организацията за икономическо сътрудничество и раз - че са готови основен отчет два месеца преди Румъния, което демонстрира мощна мотивация и техническа експертиза.

От нула утвърдени европейски средства по структурните фондове от Европейска комисия преди служебния кабинет, в този момент утвърдени са всички 10, сподели още Пулев.

На въпрос за какво се стигна до напрежение сред президента и парламентарното болшинство, той отговори:

" От моя позиция напрежение от президентската институция няма. Смятам, че президентът много еднопосочно и много ясно направи едно обобщение на всички неща, които по този начин или другояче целият народ чу в подтекста на този злополучен запис, тъй че позицията е доста точна и ясна ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР