Обвиненият в укривателство на несебърския бос Митьо Очите - бизнесменът-общинар

...
Обвиненият в укривателство на несебърския бос Митьо Очите - бизнесменът-общинар
Коментари Харесай

Тръгва делото срещу Бенчо Бенчев, обвинен, че е укривал Митьо Очите

Обвиненият в укривателство на несебърския необут Митьо Очите - бизнесменът-общинар Бенчо Бенчев, се изправя пред районния съд в Бургас на 8 ноември, когато е планувано разпоредителното съвещание по делото, оповестиха от пресцентъра на съда. Срещу бизнесмена са повдигнати три обвинявания - за укривателство, държане на муниции без съответно позволение и на ловна карабина и три револвера без да са взети нужните ограничения за сигурност.

Според прокуратурата в интервала от 2-ри до 4-ти август, 2018 година в Гърция Бенчев спомогнал на Димитър Желязков да избегне и да бъде осуетено по отношение на него наказателно гонене, като го транспортирал от Солун до Истанбул. Освен това Бенчев дал на несебърлията стая в хотел, която била резервирана на негово име. От държавното обвиняване обаче прецизират, че това е станало без Бенчев да се е споразумял авансово с Желязков преди осъществяване на самото действие.

" Подобни обвинявания са несериозни и мощно имам вяра, че по време на правосъдното дело това ще стане ясно ", разяснява Бенчев. На тези локални избори той още веднъж влезе в общинския съвет като лидер на листата на МК " Ние, жителите ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР