Обвиненият в убийството на ММА боеца от Хасково се изправи

...
Обвиненият в убийството на ММА боеца от Хасково се изправи
Коментари Харесай

Мексиканецът Виктор Оман пред съда: Аз не съм убиец, а цирков артист

Обвиненият в убийството на ММА боеца от Хасково се изправи пред съда

Служители на правосъдна защита с бронежилетки и пушки вкараха в хасковската съдена палата 42-годишния мексиканец Виктор Омар, упрекнат в убийството на 33-годишния хасковлия Тургай Сали.

Той описа пред съда, че работил като танцьор в цирк, а непрекъснатия му адрес бил в Мадрид, Испания, съобщи

Обвиняемият попита съда за какво е тук. Каза, че не бил палач. „ Само тъй като съм мексиканец ли ме задържат? “, попита Омар, който добави, че желае да чака делото на независимост.

Съдията му обясни правата и в какво е упрекнат. Продължава съвещанието, на което се гледа мярката за неотклонение на мексиканеца. От прокуратурата желаят непрекъснат арест.

Тургай беше прострелян пред дома си в Хасково през нощта на събота против неделя. Той беше опериран в клиника в Пловдив, където обаче умря. В софийски хотел беше арестуван мексиканецът, в чиято кола беше открита гилза, съвпадаща с патрона, изваден от тялото на хасковлията. Приживе Тургай е споделил на служителите на реда, че по него е стрелял чужд чужденец. Той твърди, че в хотела бил с жена.

Мексиканецът е влезнал в страната с рейс на 10 февруари, наел е кола от Кърджали и е дошъл в Хасково на 12 февруари. Ден преди стрелбата той е оглеждал дома на жертвата. Работи се по няколко версии за убийството, измежду които са личностни взаимоотношения, любовни истории и разпространяване на опиати. Официално Тургай Сали се е занимавал с продажбата на хранителни добавки и е упражнявал ММА.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР