Обвиненият в убийството на баба си Христо Спасов от Велинград

...
Обвиненият в убийството на баба си Христо Спасов от Велинград
Коментари Харесай

Обвиненият за убийството на баба си припадна и повърна в съда

Обвиненият в убийството на баба си Христо Спасов от Велинград колабира и повърна в правосъдната зала по време на делото за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ", поискана от прокуратурата, заяви в. " 24 часа ".

Делото протичаше умерено, когато арестуваният сподели признаци, че се задушава, изиска да бъдат отворени прозорците на залата и съобщи на арбитър Ирина Джунева, че има алергия на белите дробове.

В идващия миг 29-годишният мъж неудържимо се разкашля, преви се и повърна в краката си. Той неотложно беше изведен от залата, а по предписание на съдията беше извикана Спешна помощ. След обзор в стаята за арестанти, Спасов беше отведен с кола за спешна помощ в болничното заведение в Пазарджик, където ще му бъдат направени цялостни проучвания и той ще бъде оставен за наблюдаване.

Малко преди да се появи здравословният проблем на обвинения, неговият юрист Петър Хрисчев съобщи пред съда, че е най-добре е да се извърши настояването на прокуратурата и клиента му да бъде арестуван за непрекъснато, за да не стане различен тежък случай. Защитникът изиска от съда и да бъдат направени психиатрична и психична експертиза на клиента му.

Според юриста много преди убийството на баба си Спасов изпаднал в разстройство на съзнанието, само че не били взети ограничения за лекуване.

 29-годишен преби майка си и умъртви баба си Виж още 29-годишен преби майка си и умъртви баба си
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР