Обвинение за четирима, опитали да продадат златно съкровищеКъм настоящия момент

...
Обвинение за четирима, опитали да продадат златно съкровищеКъм настоящия момент
Коментари Харесай

Обвинение за четирима, опитали да продадат златно съкровище

Обвинение за четирима, пробвали да продадат златно богатство
Към сегашния миг са събрани доказателства и са повдигнати обвинявания на четири лица. Това сподели прокурор Сийка Милева на брифинг за обезвреждане на проведена незаконна група за държане и противозаконна търговия на културно-исторически полезности, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Милева, която е един от двамата наблюдаващи прокурори, съобщи, че „ досъдебното произвеждане е формирано на 8 октомври против ОПГ, която има за цел да прави закононарушение, а точно държане отчуждаване и трафик на движимости имащи белезите на движими културни полезности ”.

Групата е основана с користна цел и в нея взе участие длъжностно лице - чиновник от ДАНС. Обвинени са четирима. “Първите обвинявания са за присъединяване в проведена незаконна група, а вторите обвинявания са за предложение за отчуждаване на движими културни полезности ”, сподели тя.
 Хилядолетното златно богатство бе показано на брифинга Хилядолетното златно богатство бе показано на брифинга / БГНЕС
БГНЕС напомня, че през вчерашния ден при започване на държавното съвещание министър председателят Бойко Борисов предложи Специализираната прокуратура, ДАНС и Министерство на вътрешните работи да покажат обществено ново златно богатство на няколко хиляди години, което иманяри са желали да го вземат. „ Боиле, (обърна се министър председателят към министъра на културата Боил Банов), ще се включиш и ти. Имаме и чиновник от ДАНС задържан “, разпореди още министър председателят. Министър-председателят даде заповед да се образуват специалисти, които да го прегледат, тъй като е „ неповторимо “.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР