Обвинената в корупционна дейност бивша кметица на столичния квартал Младост

...
Обвинената в корупционна дейност бивша кметица на столичния квартал Младост
Коментари Харесай

Десислава Иванчева влезе в болница

Обвинената в корупционна активност някогашна кметица на столичния квартал " Младост " Десислава Иванчева е била призната в болница. Това стана ясно от обява в обществените мрежи. До болничното заведение е била откарана с белезници. 

На профила на Десислава Иванчева е оповестено известие, съгласно което тя е призната за една седмица за да се изследва израстък на хипофизата ѝ, който има от две години.

„ Силно се надяваме туморът да не се е нараснал, само че е допустимо, като имаме поради болките в главата ѝ, от които от дълго време се оплаква, големият стрес, който претърпя от показния арест и закононарушението по набеждаване за рушвет, осъществено против нея и Биляна Петрова, унижението в правосъдните зали и медиите, както и пребиваването в отвратителните условия в ареста ”, написа в известието.

Според текста, с Иванчева и Петрова се държат като с рискови нарушители. Публикувано е и видео, на което се вижда влизането на Иванчева в болничното заведение.

По-късно през днешния ден ще бъде импортирана подписка, адресирана до правосъдния министър Цецка Цачева, за стартирането на независимост на Иванчева и Петрова, за самоотвод на спецпрокуратурата и за започване на без значение следствие против проведената незаконна група, която е набедила двете дами във взимане на рушвет.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР