Обучение на полицейския състав за повишаване на професионалната компетентност се

...
Обучение на полицейския състав за повишаване на професионалната компетентност се
Коментари Харесай

В Сливен проведоха обучение на полицаи

Обучение на полицейския състав за повишение на професионалната подготвеност се организира през днешния ден в Сливен.

Една от главните на практика действия, демонстрирани и тренирани на полигон Бършен, беше обвързвана със прекъсване на автомобил и извеждане на хора от него посредством строшаване на прозорците на автомобила с разнообразни механически средства.

Обучението на служителите на реда се прави от профилираното тактическо звено за бързи дейности. Подобни образования се организират ежеседмично по график за чиновници от разнообразни звена и браншове към ОДМВР Сливен. В образованията са включени теоретична и практическа част по механически дейности и ред за приложимост на физическа мощ и помощни средства от полицейските органи.

Целта на практическите занимания е възстановяване практическата подготовка на полицейския състав, за по-добра реакция в спешни и напрегнати обстановка.

" Това са главните цели на министерството българския служител на реда да бъде квалифициран за работа на терен, на улицата. Тъй като се снимат до най-малко и да не се позволяват неточности при осъществяване на полицейските отговорности. Преди малко минаха няколко от образованията по какъв начин се стопират коли, по какъв начин се тампонират, по какъв начин се извежда лице, което не извършва полицейски разпоредби ", сподели Димитър Величков, старши комисар, шеф на ОДМВР Сливен.

Автор: Румяна Стефанова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР