Обстановката е усложнена, но се работи усилено и наистина всички

...
Обстановката е усложнена, но се работи усилено и наистина всички
Коментари Харесай

Обстановката в София е усложнена, но продължава да се работи, каза Фандъкова

Обстановката е усложнена, само че се работи интензивно и в действителност всички дават всичко то себе си, съобщи в утринния блок на " Нова телевизия " кметът на София Йорданка Фандъкова. Над 160 машини и над хиляда души работят за снегопочистването в столицата, стартира почистване и на подлези и тротоари.

" Продължава да се работи най- към този момент по съществени улици - до момента в който вали сняг, приоритет ще останат трасетата на градския превоз. В момента тук-там има дребни закъснения в градския превоз, само че когато стартира трафикът, се чака да станат и по-големи ", сподели Фандъкова.

Тя помоли всички да бъдат деликатни и посъветва хората, които излизат с колите си, да се съобразят с метеорологичните условия.

Фндъкова осведоми още, че и двата пътя до Витоша през днешния ден са отворени. И през днешния ден остават затворени " синя " и " зелена зона ".

198 души без дом са пренощували в спешния център на общината, сподели кметът и прикани хората да дават сигнал, в случай че видят човек на улицата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР