Общото събрание на Технически университет Варна избра проф.д-р инж. Венцислав

...
Общото събрание на Технически университет Варна избра проф.д-р инж. Венцислав
Коментари Харесай

Проф. Венцислав Вълчев е новият ректор на ТУ-Варна

Общото заседание на Технически университет Варна избра проф.д-р инж. Венцислав Вълчев за ректор на висшето образователно заведение с мандат 2015-2019 година. Новият ректор завоюва изборите смнозинство от 95 гласа след второ гласоподаване на съвещанието, извършено на 22 март, оповестиха от образователното заведение.

На балотажа 52-ма представители гласоподаваха за втория претендент - проф. доктор Драгомир Пламенов.В началото на съвещанието груповият орган избра ново управление на Общото събраниена ТУ-Варна, също с мандат 2015-2019. За ръководител с 88 гласа беше определен доцент доктор инж. Йончо Каменов, а негов заместител е доцент доктор инж. Никола Николов, за който гласоподаваха 143-ма представители, оповестяват от ВУЗ-а.

Заседанието на Общото заседание беше свикано и протече законосъобразно и при цялостно съблюдаване на вътрешната нормативна уредба на университета. Работата на събранието мина по авансово одобрения дневен реди при съществуването на нужния кворум. Изборите за ректор и управление на Общото заседание се организираха посредством скрито гласоподаване, според всички условия, осведомят от университета.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР