Общоселски събрания в Добричката община решиха как да бъдат използвани

...
Общоселски събрания в Добричката община решиха как да бъдат използвани
Коментари Харесай

Общоселски събрания в Добричката община решиха как да използват средства от наеми

Общоселски събрания в Добричката община взеха решение по какъв начин да бъдат употребявани предоставяните 30 на 100 средства от наеми на общински парцели в селищата, а Общинският съвет към този момент утвърди благоустройствените начинания за 2021 година.

Жителите на село Ведрина ще вложат множеството пари - 6220 лв., в довършителни работи в новия храм "Свети Архангел Михаил ". В редица селища, сред които Одърци, Свобода, Козлодуйци, Бранище, Генерал Колево, Бдинци, локалните хора са решили да подобрят сигурността и да създадат икономии с ново улично осветяване с ледлампи и със закупуване на камери за видеонаблюдение. Пътят до местността "Славната скала ", която събира самодейци за обичайния фолклорен събор "Песни и танци от Слънчева Добруджа ", да бъде асфалтиран, е решило общото заседание на село Дебрене.

Най-много гласове в село Ловчанци е събрало предлагането да бъде оборудван кухненският блок за подготвяне на храна с нова готварска печка, аспиратор, съдомиялна машина, ледник. В Генерал Колево пък да бъдат закупени указателни табелки за всеки дом в селото, даде единодушие Общинският съвет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР