Общоприето схващане е, че емпатът е човек, който преживява това,

...
Общоприето схващане е, че емпатът е човек, който преживява това,
Коментари Харесай

Тест: Избери мандала и разбери какъв емпат си

Общоприето разбиране е, че емпатът е човек, който претърпява това, през което минават хората към него, само че в действителност, емптатът е човек, който схваща за какво този против него се държи по избран метод. Това схващане дава на емпата ясна картина за това, което се случва (и защо).

Въпреки това, един емпат може да се разграничава от различен във връзка с чувството за тези прекарвания, тъй като всеки от нас има разнороден набор от личностни черти. Знаехте ли, че има няколко разнообразни типа емпати? Е, в този момент може би се чудите вие от кой вид сте.

Този личностен тест ще ви помогне да разберете. Просто погледнете шестте признака по-долу и се пробвайте да изберете тази, която най-вече резонира с вас. След като изберете, проверете в резултатите какво значи това за вас:


Резултати:1. Емпат, който усеща растенията
Можете да усетите потребностите на растенията. Вероятно сте в някаква специалност, обвързвана с природата като поддръжка на паркове, градинкик, гори. Разбирате растенията повече от всеки различен и знаете вярното място за всяко растение.

Можете да се свържете с дървета и даже да получите упътвания от тях. Прекарването на време измежду природата ви дава визия за личния ви живот. Растенията също се нуждаят от вашето управление и грижи, с цел да оцелеят.
2. Емпат, който усеща животните
Като емпат, който усеща животните, можете да поддържате връзка с тях. Вероятно сте изучавали физиология на животните и се занимавате с специалност, която изисква от вас да се грижите за животни. Ако към момента не сте го създали, специалност като ветеринар би била чудесна за вас. Това ще ви помогне да се възползвате оптимално от качествата, които имате.

Можете да разберете потребностите на животните. Прекарвате по-голямата част от времето си с тях и елементарно можете да откриете дали нещо не е наред с тях. Знаете тъкмо по какъв начин да им помогнете.
3. Интуитивен емпат
Вие събирате информация за хората, без даже да поддържате връзка с тях. Като подсъзнателен емпат, вие елементарно можете да разберете главното желание на другия човек и да го прочетете доста елементарно.

С тази дарба би трябвало да се обкръжите с хора, които са като вас. За вас е значимо да укрепите личното си енергийно поле, с цел да не се изтощавате от мислите на другите.
4. Емоционален емпат
Това е един от най-често срещаните типове емпати. Като прочувствен емпат, вие улавяте страстите на другите и ги чувствате като че ли са ваши лични. Чувствате се щастливи, когато другият човек изпитва радостна страст, чувствате се наскърбени от тъгата на другия.За вас е значимо да разбирате и различавате личните си страсти от другите. Това ще ви защищити от безсилие и в това време можете да помогнете на индивида против вас.
5. Земен емпат
Земен емпат е този, който може да усети силата на несъмнено място. Полето на обещано място може да провокира страсти у вас като наслада, тъга и други сходни. Като съпричастен към околната среда, вие сте привлечени от историята и географията на несъмнено място.

За вас най-хубавият метод да се заредите е да прекарате известно време измежду природата. Дори е добре да се присъедините към екологични планове.Хармоничната среда е от значително значение за вас, с цел да имате спокоен ден. Обичате да украсявате къщата си с растения и да избирате естествени цветове и материали за вашето облекло и мебели.
6. Емпат - врач
Като емпат - врач вие събирате сили от телата на другите. Обикновено като подобен, вие работите нещо обвързвано с лекуването: може да сте доктор, а може и да сте различен врач.

Може да се сблъскате със здравословни проблеми, в случай че поемете прекомерно доста признаци от другите. За да се възползвате оптимално от тази си дарба, образование в тази област би било доста уместно за вас.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР