Общопрактикуващият лекар д-р Ива Мирчанова разкри своя опит с борбата

...
Общопрактикуващият лекар д-р Ива Мирчанова разкри своя опит с борбата
Коментари Харесай

Личен лекар от София: Пациентите ми с Ковид не правят усложнения. Давам им още в началото това

Общопрактикуващият доктор доктор Ива Мирчанова разкри своя опит с битката с Ковид-19. Тя е диагностицирала 70 пациенти с вируса.

„ Подсилването на кръвоносната система може да понижи риска от затруднения при пациенти, наранени от ковид “, счита тя. При част от тях медикът ползва лекарства, укрепващи кръвоносната система, а наблюденията ѝ са, че това доста понижава затрудненията от болестта.

Д-р Ива Мирчанова приключва медицина преди 27 години. Работила е в „ Бърза помощ “, приемно незабавно поделение и във ВМА. От 2000 година е общопрактикуващ доктор. В момента има към 1500 пациенти.

Преди две седмици след следващия комплициран пациент с Covid-19 сменя лечението като вкарва лекарства, укрепващи кръвоносната система.

„ Тази зараза най-много влияе върху дребните съдчета на кръвоносната система и прави там запушвания. И по тази причина взех решение да сменя тактиката и да давам още първоначално неща, които усъвършенстват положението на вътрешния пласт на кръвоносните съдове. И забелязах, че нещата към този момент са под надзор. Хората ми не вършат затруднения “, споделя тя.

Доктор Мирчанова търси повода за подобрението на пациентите и открива:

„ Не е концепцията да се стеснява кръвта, а да се усъвършенства положението на ендотела на съдовете и по този метод се пречи на тази вътресъдова коагулация, която се получава “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР