Общо осем души са спасени след частично срутване на сграда

...
Общо осем души са спасени след частично срутване на сграда
Коментари Харесай

Няма загинали след срутване на сграда в американския щат Айова

Общо осем души са избавени след отчасти сриване на постройка в град Дейвънпорт в щата Айова и няма доказани смъртни случаи и хора в неопределеност. Кметът на града Майк Матсън сподели, че чиновниците на пожарната и други избавителни служби са на място, с цел да се опитат да помогнат жителите, предава Асошейтед Прес.

Още 12 души са били открити от екипи на пожарната, когато за първи път реагираха на сриването в неделя вечерта.

Спасителите са извикани на място малко преди 17 часа в неделя. Карлстен сподели, че задната част на жилищния комплекс се е срутила и се е отделила от постройката, в която се обитават жилища на горните етажи и компании на приземното равнище.

Властите са разкрили приключване на газ след сриването, сподели Карлстен. Има и теч на вода.. Стабилността на постройката е към момента под въпрос

Рич Осуалд, шеф по развиването и кварталните услуги на град Дейвънпорт, сподели на конференция в неделя, че по време на сриването се е работило по фасадата на постройката.

BREAKING: An eighth person was rescued overnight after an apartment building collapsed in Davenport, Iowa, the city's fire chief says. No deaths have been reported. Authorities say they are still trying to determine if anyone is missing.

— Antonio Sabato Jr (@AntonioSabatoJr)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР