Общо 42 358 електронни фиша връчиха полицаите на ГКПП-тата в

...
Общо 42 358 електронни фиша връчиха полицаите на ГКПП-тата в
Коментари Харесай

КАТ връчиха актове за близо 6 млн. по границите

Общо 42 358 електронни фиша връчиха служителите на реда на ГКПП-тата в страната от началото на юни, когато започнаха инспекциите за неплатените им отговорности. Тяхната обща стойност, която се чака да влезе в държавната хазна, възлиза на близо 6 милиона лв., или по-точно - на 5 923 337 лева Тона излиза наяве от информация на Пътна полиция, предоставена на медиите.

Връчените електронни фишове на място не подлежат на незабавно възнаграждение. Водачите имат право документално да възразят или апелират посредством декларация към шефа на съответната конструкция на Министерство на вътрешните работи. В 7-дневен период от приемането на електронния фиш може да се направи документално несъгласие пред шефа на структурата, напомня в. " Монитор ". Директорът преглежда възражението и преценя доказателствата в 7-дневен период от постъпването му. Издаденият електронен фиш се анулира, в случай че от събраните доказателства е открито, че моторното транспортно средство е било оповестено за търсене или нарушаването е осъществено с моторно транспортно средство със специфичен режим на придвижване.

Гражданите могат и да апелират фиша посредством подаване на заявление в 14-дневен период от приемането му (или в случай че е направено несъгласие, което след това е било отхвърлено, до 2 седмици след съобщаването на отхвърли за отменяне на фиша).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР