Общо 40 нови работни места открива Lidl в складовата си

...
Общо 40 нови работни места открива Lidl в складовата си
Коментари Харесай

Lidl открива 40 нови работни места в складовата си база в Равно поле

Общо 40 нови работни места открива Lidl в складовата си база в Равно поле. Стъпката е резултат от разширението на логистичния център, чиято обща застроена повърхност се усилва с 16 000 кв. м.

Обявените свободни позиции са главно за длъжността складов чиновник, който е виновен за подготовката на стоката за магазините. Работното предложение за тази позиция в складовата база в Равно поле включва брутна стартова заплата от 1850 лева, която след третата година на работа доближава 2300 лева бруто. Нарастването на възнаграждението през първите три години е автоматизирано и обезпечено, което дава на чиновниците финансова сигурност и предвидимост, тъй че да възнамеряват умерено своите приходи. Едновременно с това, складовите чиновници в Lidl получават и в допълнение брутно заплащане до 200 лева на месец за направени смени.

Компанията обезпечава и безвъзмезден превоз по избрани линии до работното място, както и редица други придобивки като коледен бонус, 80 лева ваучери за храна месечно, в допълнение здравно обезпечаване, спомагателен ден отпуск за рожден ден, карта Multisport, подарък и бонус за раждане на дете, както и специфични придобивки за чиновниците, които имат възпитаници вкъщи.

Не на последно място са и опциите за развиване и образование, които дават действителна опция на всеки чиновник да учи нови неща и да израства в професионалната си кариера.

През годините Лидл България съумява да се наложи като един от потвърдените и желани работодатели. Компанията получава интернационалния документ TOP Employer за три следващи години (2020-2022). През последните няколко месеца добави и още няколко самопризнания. Според самостоятелните изследвания Employer of Choice и Graduate Survey, компанията още веднъж бе избрана за най-желан шеф в ритейл бранша у нас измежду работещите и студентите. Веригата се класира и в ТОП 10 на най-хубавите работодатели за 2022 година, съгласно годишния показател Топ 100 на най-хубавите работодатели в България на Career Show.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР