Общо 360 кутии с подаръци ще получат децата от три

...
Общо 360 кутии с подаръци ще получат децата от три
Коментари Харесай

Дарител осигури 360 кутии с подаръци за деца от община Родопи

Общо 360 кутии с дарове ще получат децата от три детски градини в община „ Родопи ”. Малчуганите отселата Браниполе, Белащица и Брестник ще бъдат сюрпризирани с подаяние в навечерието на Коледните празници. Подаръкът е от техни немски връстници и идва посредством организация, която работи в интерес на обществото. За всяко дете е готова кутия, в която има избран тип дреха, лакомство, играчка и училищен принадлежности . е на стойност 20 евро.
„ Традиция в Германия е всяка година в навечерието на Рождество децата да се включват в сходни благотворителни начинания в помощ на свои връстници в други страни. По този метод те се учат, от най-ранна възраст, че човечността се крие и в най-малките жестове ”, описа един от донорите. Кметът на община „ Родопи ” Павел Михайлов и този, на село Браниполе Даниела Стоилова бяха трогнати от благия жест и изрекоха своята признателност за проявеното внимание.
 Кои са най-хубавите дарове за земните зодии – Телец, Дева, Козирог? Кои са най-хубавите дарове за земните зодии – Телец, Дева, Козирог?
Коледа идва с цялостна мощ и извършването на покупки за коледни дарове е в разгара си. Както обещахме, ще обхванем с хрумвания представителите на зодиа...
„ Благодаря за предоставеното подаяние. То е извънредно значимо за нас и се надявам, че ще направи децата щастливи, които поради Коронавирус рецесията останаха без тържества в детските градини за Коледа. В тези сложни за страната ни дни още веднъж потвърждаваме, че единствено с общи старания може да се оправим ”, разяснява Павел Михайлов. Добрината на благодетелите, които пожелаха да останат анонимни, не свършва дотук.
Дългоочакван подарък ще получат и най-възрастните хора в село Браниполе. За потребностите на пенсионерския клуб беше доставен чисто нов тв приемник. От организацията са безапелационни, че благотворителните начинания ще продължат. Следващата ще бъде незабавно след новогодишните празници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР