Общо 346 ученици от 22 училища в Бургас заявиха желание

...
Общо 346 ученици от 22 училища в Бургас заявиха желание
Коментари Харесай

346 петокласници ще участват в „Let`s Have Fun“

Общо 346 възпитаници от 22 учебни заведения в Бургас обявиха предпочитание да вземат участие в четвъртото съревнование по британски езикза петокласници – „ Let`s Have Fun “. То ще се извършена 17 април и е част от дейностите по Програмата за ранно чуждоезиково образование на Община Бургас, която се осъществя от Центъра за поддръжка на личностното развиване.

Участието е анонимно и резултатите ще бъдат оповестени посредством входящия номер на ученика. Състезанието е под формата натест с продължителностдо 60 минути. Той съдържа 11 езикови задания за четене и писане, като всяка от тях носи друг брой точки. Тестът обгръща и лексикалния и граматически материал по британски език за V клас, съгласуван с образователната стратегия на Министерството на образованието и науката за V клас по британски език.

Участниците на призови места ще бъдат отличени с награден фонд отОбщина Бургас. Наградите включват седем еднократни финансови оценки попрограма " Бургаски деца " за учениците с най-голям резултат, орден и грамота за класираните на І, ІІ и ІІІ място, грамоти за присъединяване на всички присъединили се и грамота и купа за отборно класираните учебни заведения на І, ІІ и ІІІ място.

Резултатите ще бъдат оповестени не по-рано от 29 април, а церемонията по награждаванетоще се състои на 15 май на открита сцена „ Охлюва “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР