Общо 2892 са преминали за денонощие през най-големия ни сухоземен

...
Общо 2892 са преминали за денонощие през най-големия ни сухоземен
Коментари Харесай

2892 камиона преминаха през Капитан Андреево за денонощие

Общо 2892 са минали за денонощие през най-големия ни сухоземен граничен пункт Капитан Андреево, оповестиха от Агенция „ Митници “

За 24 часа от Турция в България през ГКПП-то са влезнали  1456 камиона, излезлите към прилежащия пункт Капъкуле са 1436.

Поради промяна на централна IT инфраструктура на Агенция „ Митници “  до 16 ч. през днешния ден обработката на товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт може да се прави с понижен потенциал. Преминаването на леки коли и пасажери през Граничен контролно-пропусквателен пункт няма да бъде наранено.

За интервала на профилактиката са вероятни спирания в работоспособността на IT-системите на Агенция „ Митници “, за което време митническите чиновници ще работят по спешна процедура - на хартия, а активността по отчитането на ТОЛ-таксите за товарни коли  ще бъде подпомагана от екипи на „ Национално тол ръководство “.

Също през днешния ден заради ремонт на инфраструктурата от сръбска страна товарни коли няма да  могат да минават в двете направления през Граничен контролно-пропусквателен пункт Брегово. Движението на леки коли и пътици няма да бъде ограничавано.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР