Общо 22 отбора от Стара Загора и областта премериха сили

...
Общо 22 отбора от Стара Загора и областта премериха сили
Коментари Харесай

Близо 5 000 лева събра благотворителен турнир по минифутбол

Общо 22 тима от Стара Загора и региона премериха сили VIII-мото издание на Коледния шампионат по минифутбол за „ Купата на кмета “, което се организира през почивните коледни дни. Тази година конкуренцията беше с благотворителна кауза  в поддръжка на 17-годишния Кристиян Видев, ученик на старозагорското СУ „ Иван Вазов “ Стара Загора.  Преди по – малко от шест месеца историята на Крис трогна старозагорци, които сплотиха сили в желанието си да бъдат упора на младото момче и да осъществен фантазията му да стъпва решително и да води естествен метод на живот. След една сполучлива интервенция в прилежаща Турция се постанова осъществяването на още две хирургически интервенции на крайници на стойност 40 000 евро. 

Три дни на оспорвани футболни дербита състезателите на тимовете „ Георги Богданов “ и „ Ел Кучес “ се срещнаха във финалния дуел. В последната намира се наблюдаваше равностойна игра с образцов феърплей. „ Ел Кучес “ съумяха да открият пролуки в отбраната и след серия разигравания съумяха да поразят мрежата на съперника. Във второто полувреме бетонираха успеха с 2:0.

Средствата от събраните такси за присъединяване, даренията от феновете и футболистите, всички на обща стойност 4 935,00 лева, са предадени на Кристиян и неговото семейство.

Организатори на шампионата са Община Стара Загора и Международния юношески център.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР