Общо 2.8 млн. лева са задигнати в трите най-голиме обира

...
Общо 2.8 млн. лева са задигнати в трите най-голиме обира
Коментари Харесай

2.8 млн. лв. задигнати за 10 г. в най-големите обири в...

Общо 2.8 млн. лв. са отмъкнати в трите най-голиме обира в района, осъществени през последните 10 година Последният удар е на 500 000 лева компания е " Баена - Атанас Баев " Едноличен търговец. Тя се занимава със селско и горско стопанство и разполага с богат автопарк от камиони и трактори, написа " Хасковска Марица ".

Освен половин милиона лв. от металния долап на тополовградската компания " Баена - Атанас Баев " Едноличен търговец изчезнаха и фамилните златни украшения Крупната кражба стана на 1-и против 2-и предишния месец
В офиса, който се намира индустриалната зона край пътя за Елхово, е проникнато с щурм.

С лост била деформирана алуминиевата дограма на единия от прозорците, открили проверяващите. После крадците разрушили бравата на металния долап. От там те отмъкнали половин милион лв. и бижутата от благородния метал. Количеството на златото не е открито, споделиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
От компанията обяснили на проверяващите, че офисът бил заключен в 20 часа в четвъртък и открили проникването в 6 часа сутринта в петък.
Полицията работи по няколко версии, едната от тях е и присъединяване на вътрешен човек в крупния грабеж.

Като не кино бе ударено обменно бюров центъра на Димитровград преди 10 години. Подобно на сюжета от кино лентата „ Истинската Маккой” крадците цяла вечер преднамерено включваха алармите на чейнджбюрото на бул. „ България”. Тогава то се охраняваше от полицейски СОТ. Патрулките бяха разходени на вятъра 5-6 пъти.

Още четете ТУК
тагове кражби Хасковско 2.8 млн.лв.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР