Общо 15 мача бяха отбелязани в три отложени мача от

...
Общо 15 мача бяха отбелязани в три отложени мача от
Коментари Харесай

Гол след гол в отложени мачове от серия "А"

Общо 15 мача бяха маркирани в три отсрочени мача от 20-ия кръг на италианското футболно състезание. Интер се препъна в Болоня и загуби с 1:2. Шампионът на Италия остава със 72 точки на второ място в класирането, до момента в който първият Милан е със 74.
" Нерадзурите " започнаха стремително дуела. Още в 3-ата минута Иван Перишич проби отбраната на Болоня и с майсторски изстрел в горния десен ъгъл даде задатък на Интер.
В средата на първата част домакините изравниха резултата. Муса Бароу с хубаво центриране откри Марко Арнаутович, който с глава прати топката във вратата на Раду. В 82-ата минута Болоня стигна до обрата. Топката бе пратена към Раду от тъч, стражът на Интер обаче се подхлъзна и не можа да я изрита, а Никола Сансоне се възползва от грешката и от близко я прати в мрежата му за 2:1.

Удинезе се наложи с 4:0 като посетител против Фиорентина. В 12-ата минута Пабло Мари показва отлични самостоятелни качества и навлезе в наказателното поле, шутирайки във вратата на " виолетовите ". Девет минути преди приключване на постоянното време на първата част Джерард Деулофеу беше на вярното място в точния миг, с цел да осъществя с добавка второто попадение за гостите. Във първата минута на спомагателното време Уолъс осъществя още един гол в интерес на тима от Удине, който прекъсна серията си от два следващи дуела без победа. Дестъни Удоджи оформи крайното 4:0 с попадението си в 95-ата минута.
Гостите са на 11-то място с актив от 43 точки, до момента в който Фиорентина се намира на седма позиция в Серия А. 

Отборите на Аталанта и Торино сътвориха същинско голово шоу и приключиха 4:4. В срещата имаше от всичко, като бяха отсъдени общо четири дузпи, а едното попадение падна след автогол. Бергамаските са осми в класирането на италианския шампионат с 55 точки, а Торино е 11-и с 44.
Гостите от Торино поведоха още в 4-ата минута, когато Арналдо Санабриа засече топката от близко, оставяйки Мусо беззащитен. Съдията Розарио Абисо отсрочи малко празненствата на " биковете ", чакайки дълго потвърждаването с ВАР.
В 18-ата минута Аталанта се върна в дуела. Рикардо Родригес извърши нарушаване, което докара до дузпа за бергамаските. Зад топката застана Луис Муриел, който изравни резултата от бялата точка. В 23-ата минута домакините въпреки всичко поведоха. Мартен де Роон със ужасно попадение от границата на наказателното поле направи резултата 2:1. В 35-ата минута и Торино получи дузпа. Точен за 2:2 от наказателния удар бе Саша Лукич.
Втората част също не стартира добре за Аталанта. В 62-ата минута бе свирена втора дузпа за гостите, като този път виновникът бе Рафаел Толой. Саша Лукич още веднъж бе непогрешим от бялата точка за 2:3. В 68-ата минута Ремо Фройлер прати топката в личната си врата. Десет минути по-късно Луис Муриел асистира на Марио Пашалич, който с изстрел в долния ляв ъгъл се разписа за 3:4. В 83-ата минута Аталанта още веднъж стигна до равнене на резултата, откакто бе свирена дузпа за игра с ръка на Давид Зима. Луис Муриел не сбърка при осъществяването на наказателния удар - 4:4.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР