Общност в Тексас скърби за загубата на баща и двете

...
Общност в Тексас скърби за загубата на баща и двете
Коментари Харесай

Главен изпълнителен директор, бивш футболист на TCU и неговите 2 деца загинаха, докато пътуваха за Деня на благодарността

Общност в Тексас скърби за загубата на татко и двете му деца, откакто бяха убити в автомобилна злополука ден преди Деня на благодарността.

Зак Мъклерой, основен изпълнителен шеф на строителната компания Форт Уърт Muckleroy & Falls и някогашен футболист на Тексаския християнски университет, пътува със фамилията си, с цел да посети родственици в централен Тексас, когато попаднаха в конфликт на три автомобила покрай Джонсън Сити, на към 50 благи от Остин в сряда вечерта, сподели Департаментът по сигурност на Тексас пред USA Today.

Общо четирима души починаха при злополуката, в това число Мъклерой и двете му деца, 12-годишният Джъдсън и 9 -годишната Линдзи, съгласно филиал на Fox в региона на Далас-Форт Уърт.

Съпругата на Мъклерой, Лорън, беше един от двамата души, оживели в злополуката. Лорън Мъклерой е била превозена в болница в Остин, подложена на голям брой интервенции, с цел да спасят живота й, заяви различен локален източник.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР