Общинското предприятие Флора“ продължава с ремонтите на детски площадки и

...
Общинското предприятие Флора“ продължава с ремонтите на детски площадки и
Коментари Харесай

Продължават ремонтите на детски площадки и игрища в Търговище

Общинското дружество „ Флора “ продължава с ремонтите на детски площадки и спортни стадиони в Търговище. И през днешния ден чиновниците работят по обновяването на площадката наоколо до Общинското дружество БКС, оповестиха от общинския пресцентър. 

Дейностите по ремонта наблюдава и кметът Дарин Димитров. На площадката е сложена нова ударопоглъщаща настилка. Монтирани са и нови комбинирани детски уреди за игра. Работи се по възобновяване на настилките към площадката. Предстои монтирането и на тенис маса. 

Довършва се и площадката в квартал „ Запад “ 3, както и спортното игрище наоколо до нея. Освен нови настилки и уреди, там са сложени и нови пейки, инсталирани са и перголи. Има ново осветяване и озеленяване. Подменен е баскетболният панер на игрището. Предстои монтирането на 3-метрова ограда и малки врати за футбол. 

Работи се по обновяването и на игрището за тенис на корт в квартал „ Запад “ 1. Тенеренът е от близо 2 дка и към този момент е асфалтиран. Ще бъде инсталирана нова ограда. Там ще бъдат разчертани по едно игрище за тенис и за волейбол. Ще бъдат инсталирани и тенис маси. 

По-рано тази година беше актуализирано и игрището, намиращо се сред бул. „ Митр. Андрей “ и ул. „ Георги Бенковски “ 9. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР