Общинският съветник от групата на БСП за България“ Михаил Ставрев

...
Общинският съветник от групата на БСП за България“ Михаил Ставрев
Коментари Харесай

Михаил Ставрев пита кмета Фандъкова как е избрана фирмата за поддръжка на Природен парк „Витоша“

Общинският консултант от групата на „ Българска социалистическа партия за България “ Михаил Ставрев входира запитване до кмета Йорданка Фандъкова, обвързвано с компанията за поддръжка на Природен парк „ Витоша “.

Той упорства столичният градоначалник да даде информация за това коя е компанията, която сега поддържа Зона 10 Политическа партия „ Витоша “, дали е осъществено годишното есенно-зимно подрязване на крайпътните дървета и шубраци. Както и по отношение на новоподписаните контракти дали има възлагане в интервала март-август 2022 година за сезонно засаждане и в случай че – не, каква е повода.

„ Настоявам кметът Фандъкова да ми отговори също дали е правилно, че е определен подизпълнител без конкурс, сподели Михаил Ставрев. – Във връзка с голям брой сигнали, в това число и медийни, запитвам дали са подхванати ограничения за повишение качеството на разчистване на битови боклуци от планината Витоша, дали има протоколи от осъществени инспекции и какво е установено с тях. Ако има такива, какви са последващите дейности и дали е санкционирана компанията, която извършва тази активност за некачествено осъществяване “.

Последният въпрос, който общинският консултант от групата на „ Българска социалистическа партия за България “ насочва към кмета Фандъкова е дали същата компания продължава да извършва поддържането на 10-та зона Политическа партия „ Витоша “, макар всички излъчени репортажи по малкия екран.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР