Общинският младежки дом в Русе съвместно с ВиК-Русе организира традиционния

...
Общинският младежки дом в Русе съвместно с ВиК-Русе организира традиционния
Коментари Харесай

Стартира 17-ото издание на конкурса за фотография и рисунка, посветен на Световния ден на водата

Общинският юношески дом в Русе взаимно с ВиК-Русе провежда обичайния конкурс за рисунка и снимка, отдаден на 22 март - Световен ден на Водата. Конкурсът, който се организира за 17-а поредна година, се трансформира в емблематичен за русенския Младежки дом и се радва на огромна известност у нас и по света.

Темата се задава годишно от Организация на обединените нации, а наградените произведения се изпращат в седалището на организацията в Женева, където могат да бъдат също отличени или да вземат участие в онлайн галерия.

Тази година тематиката, заложена от Организация на обединените нации, е „ Използване на водата за мир “. С присъединяване си в състезанието всеки участник поддържа идеята за запазване на водите по света и получава грамота от ръководството по водите към Организация на обединените нации.

Конкурсът се организира в две посоки - рисунка и снимка. В направление рисунка конкуренцията е национална, а участниците би трябвало да са в учебна възраст и да изпратят по пощата оригинал на своята творба, нарисувана с материали по желание и в размер 35 на 50 см. В направление снимка състезанието е интернационален, като възрастовият диапазон е от 14 до 30 години.

Изпращането на авторските фотоси става по електронен път въвформата за регистрацияза състезанието. Попълването на регистрационната форма е наложителна за всички участници, като е планувано улеснено попълване за огромни групи или класове.

Крайният период за изпращане на творбите е 11 март, а оповестяването на резултатите на фейсбук страницата на Младежки дом − Русе и разкриване на галерия с отличените произведения ще бъде на 22 март.

Пълна информация за изискванията, периодите и регламента можете да прочетете встатутана състезанието, както и в страницата на Общинския юношески дом в обществените мрежи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР