Общинските съветници от Има такъв народ отрязаха кмета на София

...
Общинските съветници от Има такъв народ отрязаха кмета на София
Коментари Харесай

ИТН отрязаха кмета Терзиев и ПП-ДБ-СС за извънредна сесия на СОС на 15 януари

Общинските съветници от " ИТН " отрязаха кмета на София Васил Терзиев и групата на ПП-ДБ-СС за изключителна сесия на Столичния общински съвет на 15 януари.

Ето текста на позицията на Има Такъв Народ, разпратен до медиите:

Уважаема г-жо Стефанова,

Уважаеми госпожи и господа общински съветници, Вчера, в края на работния ден, който е и краят на работната седмица, по е-мейл се получи покана за изключително съвещание на общинския съвет на 15.01 (понеделник), с претекст взимане на незабавно решение. Оставяме на страна, че общинският съвет не е избрал ръководител и не е формирал непрекъснати комисии, което значи, че не може да вземе сходно решение. Оставяме на страна, че изпратеният отчет, въз основа на който се желае привикване на изключително съвещание, не дава отговор на правилника за работа на СОС и всъщност не съдържа решение.

За нас извънредно стеснителен е фактът, че въпросът не беше даже показан на срещата, която се състоя в кабинета на кмета на 10.01 и на съвещанието на общинския съвет на 11.01. Всичко това води до следния извод: Или по този начин създалата се обстановка манифестира хаоса в работата на Столична община, или става въпрос за опит за в допълнение нагнетяване на напрежението сред общинските съветници в СОС.

При всички положения губещи са жителите на столична община и ние, техните избранници и представители не трябва да позволяваме повече това! Общинските съветници от Има Такъв Народ са поредни в дейностите си и от ден първи са показали решение за излизане от обстановката!

Съветниците от Има Такъв Народ няма да участват на сходни съвещания, а единствено и само на такива, отговарящи на закона и правилника на СОС. Надяваме се сътрудниците скоро да осъзнаят своята отговорност и да проявят повече конструктивност и подготвеност за съдействие в името на жителите на Столична община!

Пламен Данаилов

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР