Общинските съветници на БСП в Столичния общински съвет не трябва

...
Общинските съветници на БСП в Столичния общински съвет не трябва
Коментари Харесай

Нинова: Подкрепа на кандидата на ПП-ДБ-СС за председател на СОС е липса на морал и предателство към избирателите

„ Общинските съветници на Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет не би трябвало да поддържат претендент за ръководител, препоръчан от ПП-ДБ-СС. Трябва да си предложат нашия претендент Диана Тонова и да не гласоподават за различен претендент. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред медии в Народното събрание.

Тя уточни, че сега градската организация и Ваня Григорова оспорват изборите и желаят съдът да ги анулира. Според Нинова, да подкрепиш тези хора, за които твърдиш, че са нелегално определени, е висша форма на двуличие.

„ На второ място - стотици софиянци и хиляди хора в страната се оповестиха срещу разрушаването на монументи и в частност Паметника на Съветската войска. Ние правихме живи вериги, когато счупиха плочата и я възстановихме със лични средства. Обжалвахме всички дейности. Обявихме се за опазване на всички монументи и че това е подигравка с историята. И в случай че през днешния ден някой от нашите общински съветници седне дружно с тези хора на масата, с цел да си разделят тортата с детските главички, е висша форма на липса на морал и изменничество към тези, които ги избраха ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

„ Ако някой от тях поддържа, Ви апелирам да отидете при тях да ги питате - да няма приказки, че Българска социалистическа партия се е схванала с ПП-ДБ и ГЕРБ и е договорила сглобка ", обърна се Нинова към публицистите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР