Общински съветник в Карлово е бил заловен да шофира под

...
Общински съветник в Карлово е бил заловен да шофира под
Коментари Харесай

Хванаха дрогиран общински съветник от Карлово, той направи изповед в мрежата

Общински консултант в Карлово е бил хванат да кара под влияние на опиати. Преди ден като бомба в медийното пространство гръмна новината, че 27-годишен общински консултант е хванат да кара под въздействието на наркотични субстанции, пише  Твърди се, че е тествана е била и спътничката му - 20 годишно момиче. В хода на интервенцията младата жена е била засечена да носи в себе си три пакетчета с марихуана. Буркан със същото наличие бил открит и при последвало претършуване на адреса й. След експертна информация е открито, че общото количество конфискувано високорисково вещество е над 80 грама.
Прочетете още
Оказва се, че хванатият общински консултант е Илиян Янев, а младата жена - неговата избраница. В обществената мрежа Facebook общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Илиян Янев написа разтърсваща изповед. Той разкри, че преди три години е бил диагностициран с рак на тестисите и с цел преустановяване на разпространяването на заболяването е подхванал интервенция по премахването на единия. А за ужасяващите болки е приемал чай с канабис.

" Болезнено е да чуеш такава страшна диагноза и то на толкоз млада мъзраст, само че съумях да се оправя с това и до през днешния ден се боря с нея. Преминах през какви ли не лекувания, химиотерапии, вливания и какво и още не, болките са безчовечен, търсих метод да се оправя. Четях какви ли не публикации и се допитах до доста хора в моето състояние. Единственото лекуване, което ми помагаше да превъзмогна мощните болки е канабиса, който използвах, под формата на чай ", написа общинският консултант.

Янев е безапелационен, че всеки демонстрира уязвимост в избран миг от живота си, само че в неговия случай е било просто опция да преодолее болката и да живее обикновено.



Той съобщи, че през последните три месеца  не е приемал каквито и да е неразрешени вещества . Илиян твърди, че е бил тестван с  Drug Chek 5000 .

" Тестът, който ми беше изработен е същият, от който всички служители на реда се оплакваха, че дава доста отклонения и погрешни резултати ", написа той.

В денят, когато е бил хванат, Илиян е бил в Многопрофилна болница за интензивно лекуване " Уни Хоспитал " в Панагюрище, където са му били вливани системи, поради болката, която изпитвал от засегнатите нерви.

" Дали съм отговорен ще покаже кръвната проба, която дадох. Аз настоявам, че съм почтен и скоро това ще стане притежание на всички ", безапелационен е общинският консултант.

Янев добавя, че годеницата му няма нищо общо с този случай.

" Тъй като, на някой не му стига да опетни единствено моето име, а се пробва да засегне и най-близкият до мен човек, моята избраница, настоявам, че тя няма няма нищо общо с този случай. Само тя знае рецесиите през които прекосих, само че постоянно беше до мен! ", написа той във Facebook.



Илиян Янев заявява, че се отхвърля от заеманата от него длъжност в Общински съвет Карлово. Смята, че точно по този начин постъпват достойните хора.

" Предвид заеманата от мен служба в Общински съвет Карлово, заявявам, че съдебна експертиза ОТКАЗВАМ ОТ ЗАЕМАНАТА ОТ МЕН ДЛЪЖНОСТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК, ТЪЙ КАТО ТАКА Е РЕДНО И ЩЕ Я ДЕПОЗИРИМ ПРЕД ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБС КАРЛОВО! Така постъпват достойните хора! ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО! ", приключва обявата си той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР