Общинската структура на МГЕРБ-Враца проведе редовно заседание. На срещата бяха

...
Общинската структура на МГЕРБ-Враца проведе редовно заседание. На срещата бяха
Коментари Харесай

Футболистът на Ботев /Враца/ Мартин Кавдански със заявка за МГЕРБ /снимки/

Общинската конструкция на МГЕРБ-Враца организира постоянно съвещание. На срещата бяха разисквани въпроси от учредителен темперамент, както и идни начинания.
Общинският началник Владимир Миленков показа новите претенденти за членове на общинската конструкция на Политическа партия ГЕРБ. Сред тях са професионалният футболист на ПОФК "Ботев " /Враца/ Мартин Кавдански, земеделският производител Цветелина Милчева, предприемачът Петър Коцев, Георги Бранков и Моника Ангелова.
По време на срещата футболистът Мартин Кавдански подари тениска на футболния клуб "Ботев " /Враца/ на регионалния координатор Мартин Харизанов.
"Мотивиран съм да стана част от Политическа партия ГЕРБ и да работя за този мощен тим. С моя опит и активност ще дам всичко от себе си за идеята “, съобщи по време на срещата Кавдански.
На днешното съвещание бяха показани хрумвания за взаимни начинания, които да бъдат част от идната предизборна акция, в посока развиване на младежките действия, обучение и основаване на добра градска среда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР