Общинската организация на ПП Възраждане“ в Лом скочи на областния

...
Общинската организация на ПП Възраждане“ в Лом скочи на областния
Коментари Харесай

,,Възраждане“ се тресе! Обвиниха депутата Петър Петров във вмешателство: Ще предизвика разцепление

Общинската организация на Политическа партия „ Възраждане “ в Лом скочи на регионалния координатор и депутат от партията Петър Петров. В декларация членовете го упрекват в опит за жестоко вмешателство в работата на партийната конструкция, които целят нейното дестабилизиране и обезличаване, предава организация BulNews.
Вижте цялостния текст на декларацията:
Общинската организация на Политическа партия „ Възраждане “ – Лом, изрично се опълчва на опитите за жестоко вмешателство в работата на партийната конструкция, които целят нейното дестабилизиране и обезличаване в навечерието на изборите за локална власт.
Без единодушието на членовете и симпатизантите ни, на извършената на 21.08.2023 година консултация за установяване състава на Общинската изборна комисия на територията на община Лом по отношение на произвеждането на избори за общински съветници и за кметове на 29.10.2023 година, от името на Политическа партия „ Възраждане “, с подписано пълномощие от Председателя на Националния комитет господин Костадин Костадинов, се яви безусловно непознатата за нас госпожа Мария Минина. Тя не е член на нашата партийна организация, нито е гражданин на община Лом, а на гр. Вълчедръм, където Политическа партия „ Възраждане “ няма партийна конструкция. Таково едно „ упълномощаване “ е обидно за членовете и симпатизантите ни от община Лом.
Вероятно нашият ръководител господин Костадин Костадинов е бил измамен да подпише това пълномощие от един от неговите заместници – господин Петър Петров, който е депутат от Политическа партия „ Възраждане “ от 12 МИР – Монтана, и регионален координатор на партията. Основание за това ни дават думите на господин Петров, че не е наша работа кой да бъде наш представител в консултациите, както и да си сменим управлението на общинската организация в Лом, тъй като структурата не работела, което не дава отговор на истината. Всичко това е в жестоко нарушаване на партийния правилник и ще предизвика разединение в организацията и отлив на членове и симпатизанти.
На последните парламентарни избори Политическа партия „ Възраждане “ сподели в община Лом доста положителни резултати и даде своя принос за избирането на господин Петър Петров за депутат от 12 МИР в Монтана. И в този момент, когато имаме всички шансове за едно още по-добро показване в изборите за общински съветници и кметове, сходни недемократични и противозаконни дейности от страна на господин Петров няма по какъв начин да доведат до нищо положително.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР