Общинската администрация във Видин обяви конкурс за директор на дирекция

...
Общинската администрация във Видин обяви конкурс за директор на дирекция
Коментари Харесай

​Общинската администрация във Видин си търси финансов директор

Общинската администрация във Видин разгласи конкурс за шеф на дирекция „ Финансово стопанска активност “, научи BulNews.bg. Задачата на бъдещия шеф е да управлява, провежда, управлява и носи отговорност за активността на дирекцията. Той ще съгласува и изготвя отговори на писмени запитвания, сигнали, оферти, както и решения по постъпили тъжби от компетенциите на дирекцията.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е „ магистър “ с III младши сан и най-малко 4 години професионален опит. Допълнителните умения и квалификации, които се изискват е висшето обучение на претендентите е да е в професионални области като право, счетоводство, финанси, обществена администрация, стопанска система. Минималният професионален опит пък би трябвало да е в региона на счетоводството, контрола, финансите и правото.
Кандидатите би трябвало да имат визия за бъдещо развиване на дирекцията, лидерска подготвеност, управническа подготвеност и други.
Минималният размер на главната заплата е 510 лв., като действителната заплата се дефинира от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще бъде извършен на три стадия – показване на идея за стратегическо ръководство на тематика „ Управление и организация на активността на дирекция „ Финансово-стопанска активност “, на практика изпит и изявление.
Срокът за подаване на документи е до 9 март.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР